Не умеете пользоваться Linux так мы вас научим - LINUX ДЛЯ ЮЗЕРОВ — ЧЕРПАЕМ ЗНАНИЯ

Не умеете пользоваться Linux так мы вас научим

Взлом wifi на ubuntu, мій метод взлома WEP Чи багато хто з Вас замислювалися про безпеку своєї мережі або WI-FI точки? Надійно? Впевнені? А як перевірити? Про це ми сьогодні і поговоримо.


liticoinЯк і Bitcoin, Litecoin є цифровий валютою, яка генерується в процесі Майнінгу. Вона була створена в 2011 році інженером компанії Google Чарльзом Лі. Криптовалюта Litecoin вважається самою гідною заміною Bitcoin. Насамперед тому, що кількість монет Litecoin обмежено числом в 84 міліонів(у Bitcoin це 21 мільйон).Крім того, істотною відмінністю між цими криптовалюта є швидкість підтвердження транзакції. Якщо для створення блоку Bitcoin потрібно 10 хвилин, то у Litecoin це займає всього 2,5 хвилини. Це означає, що Litecoin може обробляти набагато більше транзакцій. Вартість 1 Litecoin на сьогоднішній день складає $ 2,83099.


"Знакомство с GNOME Builder" GNOME Builder - это интегрированная среда разработки для GNOME. С ней уже очень комфортно работать, в особенности благодаря продуманному дизайну графического интерфейса. Процесс установки приложения не является достаточно очевидным в том случае, если вы не желаете самостоятельно компилировать его, но это не является недостатком для приложения, созданного специально для разработчиков.


НА даний матеріал не про мої мандри по океану операційних систем, а про те, як виправити одну Докучаєв помилку користувачам декількох ОС на одному комп’ютері. Ті, хто використовують одночасно і Windows 8, і Linux, напевно помітили, що при перемиканні між операційками може з’явитися помилка при монтуванні Windows-розділу під Linux


Оскільки bitcoin не є фізичними об’єктами, а лише умовними одиницями на вашому рахунку, для них потрібен інший спосіб ведення обліку.Спосіб бухгалтерського обліку, передбачений в системі bitcoin — це новітнє і незвичайно здорове рішення цієї проблеми.