Не умеете пользоваться Linux так мы вас научим - LINUX ДЛЯ ЮЗЕРОВ — ЧЕРПАЕМ ЗНАНИЯ

Не умеете пользоваться Linux так мы вас научим

Топ-5 альтернатив Bitcoin Мітки:bitcoin, Dogecoin, Huntercoin, Litecoin, Peercoin, XRP Незважаючи на те, що Bitcoin є найвідомішою криптовалюта, вона ні в якому разі не є єдиною. Насправді, ринок криптовалюта дуже насичений, а всі цифрові валюти мають власну назву — Altcoins, що означає «Альтернатива Bitcoin».Розглянемо 5 криптовалют, які в один прекрасний день можуть стати популярніше, ніж Bitcoin.


Виправляємо помилку “Error mounting” Після того, як я почав користуватися Linux системами, для себе зробив не дуже втішне у’явлення, щодо, ідеальної операційної системи, на якій би все подобалося.


QNX. Нещодавно компанія RIM купила канадську фірму QSS. Незабаром стало відомо, навіщо потрібна була ця угода: RIM анонсувала планшетний комп'ютер, що працює під управлінням операційної системи, заснованої на QNX Neutrino


Ось ЩО говориться на сторінці деволеперской версії Android 5.0: Android 5.0 представляє нові API камери, які дозволять вам знімати RAW формати, такі як YUV і Bayer RAW, а також контролювати такі параметри як експозиція, світлочутливість і кількість кадрів в режимі швидкісної зйомки.Нова повністю синхронізована система обробки камери дозволить вам знімати нестислі YUV картини в 30 кадрів в секунду на підтримуючих пристроях. Разом з ними, Ви також зможете дістати дані у вигляді інформації про шуми та інші дані. Додатки, що транслюють відео потоки через мережу тепер можуть скористатися H.265 HEVC відео кодеком для оптимізованого кодування і декодування відео. Android 5.0 також забезпечує підтримку 4K контенту та спільного відтворення стислих відео та аудіо даних. [пример відео снято в 4к на нексус5, 28 секунд]


Взлом wifi на ubuntu, мій метод взлома WEP Чи багато хто з Вас замислювалися про безпеку своєї мережі або WI-FI точки? Надійно? Впевнені? А як перевірити? Про це ми сьогодні і поговоримо.